Eveniment creditat cu
15
puncte EFC
Dragi colegi!

Acum 14 ani, am așezat cu curaj şi încredere pe plaja manifestărilor medicilor de familie conferința Asociației noastre, tânără fiind pe vremea aceea, dar cu viziune.

De-a lungul anilor am perseverat, am câștigat experiență, ne-am îmbogățit profesional, dar nu numai: am câștigat prieteni, ne-am apropiat, am împărtășit idei, vise, experiențe.

Am păstrat titlul conferinței neschimbat, considerând permanent că dezvoltarea specialităţii de Medicină de Familie este o necesitate absolută pentru a putea să îndeplinească menirea sa de a fi temelie solidă a unui sistem de sănătate sănătos, modern pe care cu toții îl dorim .

Vă invităm să fiți alături de noi, să sărbătorim rodul muncii și perseverenței noastre – 14 ani de existență!

Și pentru că merităm cu toţii un moment de odihnă, vă invităm să admirați și peisajul mării, scăldat de soarele blând de toamnă.

Vă așteptăm cu drag!
Zitta Popa
președinte AMF Tomis Constanța

AMF Tomis Constanța organizează în perioada 07.09.2023 — 09.09.2023 la Centrul de Conferințe Hotel Malibu, cea de a XIV-a ediție a Conferinței AMF Tomis Constanța

„Medicina de familie – Piatră de temelie a medicinei moderne”

Conferința va fi organizată în mod hibrid.

Conferința va fi gratuită pentru cei care optează pentru on-line, iar pentru cei care doresc participare fizică taxa de participare este 250 ron pentru membrii asociatiilor, 350 ron pentru nemembri, rezidenti 100 ron.

Înscrierea se realizează prin intermediul platformei pană pe 07.09 2023

Taxa de participare oferă acces la lucrările conferinței, mapa conferinței, prânz vineri 08.09, cofee-break, cocktail de bun venit în data de 07.09.

Taxa de participare va fi achitată în contul AMF Tomis,
RO42 BTRL 0140 1205 P631 91XX,
cu mențiunea ”Taxă conferință AMF membru” respectiv Taxă conferință AMF nemembru”.

Înscriere

Comitetul de organizare

Dr. Popa Zitta-Rozalia – președinte

Dr. Mergeani Dina – vicepreședinte

Dr. Condur Laura – vicepreședinte

Dr. Moroianu Simona – secretar

Dr. Nicolae Aurelia – 0723.315828, trezorier

Sponsori